Nieuws Mechelen Op restaurant met zicht op de berg

Op restaurant met zicht op de berg

Op restaurant met zicht op de berg

HEIST-OP-DEN-BERG- Restaurant ’t Eetkafee breidt zijn zaak uit met zo’n twintig extra zitplaatsen. De opgefriste zolderverdieping geeft uitzicht op de terrasjes van het kruispunt, de berghelling en de toren van Heist-op-den-Berg.

Volgens eigenaar Jan Franssen past de uitbreiding perfect in de visie van het restaurant en het aanpalend café ’t Hoekske.

“We zijn er sterk van overtuigd dat mensen in de nabije toekomst opnieuw fysiek bij elkaar willen vertoeven, naast de veelvuldige communicatie via sociale media”, vertelt Jan. “Dat hernieuwd samenzijn zal volgens ons dan ook gebeuren rond een eettafel.”

De extra zolderruimte zal buiten de piekmomenten van het restaurant ook dienstdoen als uitbreiding voor café ’t Hoekske. “Verenigingen, sportclubs of vriendengroepen kunnen er vergaderen of gewoon leuk samenzitten met een gezellig uitzicht op de berghelling en de toren.”

In de toekomst willen de eigenaars van ’t Hoekske en ’t Eetkafee een trap installeren van het café naar de nieuwe zaal. Zo blijft de extra ruimte polyvalent inzetbaar voor de twee zaken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.