Nieuws Mechelen Opel Hens zet koffie klaar voor collega-ondernemers

Opel Hens zet koffie klaar voor collega-ondernemers

Opel Hens zet koffie klaar voor collega-ondernemers

Opel Hens is de volgende gastheer van Open Coffee Lier, het netwerk-event dat telkens bij een ander bedrijf uit de stad plaatsvindt.

“Ik ben zelf een regelmatige bezoeker van Open Coffee Lier en het leek me een leuk idee om ook in onze showroom een Open Coffee te organiseren. Het is een goede manier om ondernemers kennis te laten maken met ons bedrijf en ons aanbod”, zegt Dorien Hens, commercieel raadgever, fleet advisor en dochter van de zaakvoerder van Opel Hens Erik bvba.

“Van de zeven nieuwe Opel-modellen die dit jaar op de markt komen, is de elektrische Ampera-e een blikvanger. Met een volle batterij zal hij een grotere autonomie hebben dan de meeste elektrische auto’s.”

Garage Hens, waar op 9 februari de Open Coffee plaatsheeft, is een begrip in Lier. Het bedrijf werd gesticht in 1956 en verhuisde in 2001 naar de nieuwbouw aan de Marnixdreef in Lier. In 2008 werd er tevens een multi-merken carrosserieafdeling aan toegevoegd. Bij Opel Hens werken momenteel 20 mensen.

Iedereen is welkom op de Open Coffee: zowel doorwinterde netwerkers als nieuwkomers, ondernemers, zaakvoerders en managers. Deelnemen is gratis, maar online inschrijven is verplicht.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.