Nieuws Mechelen Open Coffee blijft toeren

Open Coffee blijft toeren

Open Coffee blijft toeren

Zo’n 70 ondernemers trotseerden op een donderdagochtend de files rond Mechelen-Noord om bij Volvo Vermant te passeren. Niet om er een nieuwe wagen te kopen, maar wel voor de eerste van een nieuwe reeks Open Coffee On Tour. In oktober houdt Open Coffee nog halt in het Lierse stadhuis en bij Voka-Kamer van Koophandel Mechelen.

Door de recente verbouwing van het Lierse stadhuis is de bovenverdieping een interessante locatie geworden voor events. Open Coffee Lier grijpt deze kans en houdt er halt op 12 oktober, zoals gewoonlijk tussen 8 en 10 uur. Iedereen is welkom op dit laagdrempelig en informeel netwerkmoment: zowel doorwinterde netwerkers als nieuwkomers, ondernemers, zaakvoerders en managers.

Ook Voka – KvK Mechelen weet dat een sterk netwerk goud waard is. “De eerste Open Coffee On Tour bij Voka was vorig jaar een groot succes, daarom dat we er nu op 19 oktober voor de tweede keer neerstrijken”, zegt initiatiefnemer Dave Cools van Group S. De formule op locatie is een uitbreiding op de maandelijkse Open Coffee in ondernemershuis Oh! in Mechelen iedere eerste donderdag van de maand.

“Je legt er nieuwe contacten, zonder dat het je iets hoeft te kosten, creëert betere business opportuniteiten en leert van elkaar. Het gaat niet om verkoop, maar om kennismaken met mensen en je voelsprieten uitzetten. Misschien kan je iemand in jouw netwerk zelfs helpen via iemand die je ontmoette tijdens een Open Coffee.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.