Opnieuw & Co Het gebouw van Opnieuw & Co aan de Antwerpsesteenweg wordt te klein.

Opnieuw & Co Lier gaat laatste weken in

LIER – Opnieuw & Co sluit haar filiaal aan de Antwerpsesteenweg in Lier op zaterdag 23 februari 2019. Gratis ophalingen en andere diensten die de kringloopwinknel aanbiedt, blijven wel beschikbaar voor de inwoners van Lier. Alle werknemers krijgen een nieuwe plek in een van de andere filialen.

23 jaar geleden begon het kringloopverhaal van Opnieuw & Co met een pand in de F. Peltzerstraat in Lier. Nu, jaren later, heeft Opnieuw & Co ook filialen in Mortsel, Duffel, Kontich en Kessel. De winkel in Lier, die tegenwoordig op de Antwerpsesteenweg vindt, zal op zaterdag 23 februari definitief sluiten.

“Onze huurovereenkomst liep af en aangezien de eigenaars al hadden aangegeven de ruimte zelf nodig te hebben, is onze zoektocht naar een nieuw pand in een stroomversnelling terechtgekomen. Voorlopig hebben we nog geen geschikt pand gevonden”, aldus Koen Goemans, directeur van Opnieuw & Co.

Herverdelen
Klanten van de kringloopwinkel hoeven zich geen zorgen te maken, benadrukt Goemans. “De winkel in Lier blijft tot en met de laatste dag een volwaardige winkel die dagelijks wordt bevoorraad. De goederen die na 23 februari nog in de winkel staan, zullen dan herverdeeld worden over de andere filialen.”

Ook de diensten die Opnieuw & Co aanbiedt, blijven beschikbaar. Inwoners van Lier kunnen dus nog steeds bij Opnieuw & Co terecht voor een gratis ophaling of voor een inboedelservice. Ook servies en partytafels huren blijft nog steeds mogelijk. De 4 andere filialen van de kringloopwinkel zijn vanuit Lier bovendien vlot te bereiken met het openbaar vervoer.