Opnieuw&Co

Opnieuw & Co popt opnieuw op in Lier

LIER – Een week na de sluiting van het filiaal op de Antwerpsesteenweg 387, heeft Kringloopwinkel Opnieuw & Co een nieuwe locatie in Lier. Het strijkt enkele huizen verder neer bij nummer 391. Het gaat wel om een tijdelijke invulling.

Het geefpunt van Opnieuw & Co is al meteen open. Mensen met spullen die nog een tweede leven verdienen, kunnen het du bij de Lierse kringloopwinkel kwijt op de Antwerpsesteenweg 391. Voor de opening van het winkelgedeelte is er nog iets meer tijd nodig.

“Het is niet alleen een kwestie van verhuizen. Er dient ook extra oppervlakte ingevuld te worden. Met een totale winkeloppervlakte van 1500 m² kunnen we onze droom van 5 megastores waarmaken”, zegt Koen Goemans van Opnieuw & Co. “Dat het om een tijdelijke invulling gaat, met andere woorden een pop-upwinkel, maakt het voor ons des te interessanter om het uit te proberen.”

Donderdag 2 mei wordt de pop-upwinkel officieel ingehuldigd. De dag erna, vrijdag 3 mei gaat de winkel open voor het grote publiek. Alle klanten zullen er dan feestelijk verwelkomd worden.