Nieuws Mechelen Opnieuw teambuilding bij Ontpop: “We hebben niet stilgezeten”

Opnieuw teambuilding bij Ontpop: “We hebben niet stilgezeten”

Foto Ontpop

Opnieuw teambuilding bij Ontpop: “We hebben niet stilgezeten”

MECHELEN, LIER – Na enkele lastige coronajaren kunnen ook teambuildingsactiviteiten zonder beperkingen doorgaan. En dat is goed nieuws voor specialist in het vak Ontpop van zaakvoerder Julie Thissen. “Wij hebben niet stilgezeten.”

Ontpop organiseert teambuildings in Mechelen en Lier. Eerder ontwierp het al een escape game in samenwerking met Technopolis. In 2018 kwam het bedrijf in handen van Julie Thissen, echtgenote van de toenmalige zaakvoerder Benny.

Peaky Blinders

“We hebben een mooie nieuwe activiteit toegevoegd aan ons aanbod”, zegt Julie. “Die wordt verzorgd door Gustave Min. De gids is verkleed in de stijl van Peaky Blinders en vertelt de groep een vijftiental Mechelse verhalen die al dan niet waar zijn. De deelnemers krijgen na ieder verhaal direct te weten of het verhaal waar of niet waar is.”

Startpunt van de wandeling is de Grote Markt in Mechelen. De deelnemer die op het einde van de wandeling het meeste correcte antwoorden heeft, krijgt een boek cadeau: niet toevallig geschreven door de gids zelf.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.