Nieuws Mechelen Orbit gaat internationaal

Orbit gaat internationaal

Orbit gaat internationaal

ORBIT®, de toonaangevende architecturale verlichtingsfabrikant uit Puurs, versterkt zijn internationale activiteiten en opent in september twee verkoopkantoren in het buitenland.

Via een nieuw opgericht filiaal opent ORBIT NV een Light Studio nabij het Louvre in het centrum van Parijs. Vanuit dit kantoor met geïntegreerde light experience room zal het lokale Franse ORBIT® team zich voornamelijk richten op interieurarchitecten en lighting designers.

“Frankrijk is naast de Benelux onze tweede thuismarkt en wij voelen het momentum om in deze fase van onze ontwikkeling onze positie duurzaam te verankeren en verder te groeien in de Franse projectenmarkt”, zegt exportmanager Marc Puyjalinet.

Maar ook in het verre buitenland probeert ORBIT voet aan de grond te krijgen. Door de oprichting van een kantoor in Beirut (Libanon) wil het bedrijf de bredere markt in het Midden-Oosten bewerken. Dubai Expo 2020 en de wereldbeker voetbal in Qatar zorgen voor een nieuwe impuls in de bouwsector in deze regio. ORBIT wil deze groeimarkt beter bewerken via een eigen vertegenwoordiging.

Innovatie

Via doorgedreven investeringen in R&D heeft ORBIT zich de jongste jaren ontwikkeld tot een platform van innovatie in de internationale architecturale projectverlichtingsmarkt. Het bedrijf werkt rond verschillende actuele innovatieve thema’s, zoals de integratie van akoestiek in decoratieve verlichtingselementen, het draadloos sturen en controleren van armaturen, en dynamische led-verlichting waarbij de kleurtemperatuur van de lichtbron evolueert in functie van de gewenste sfeer.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.