Pami_Afbeelding

Pami laat haar expertise tot in de hoofdstad gelden

De Iris Tower fonkelt sinds eind vorig jaar aan het Brusselse Noordstation. Met z’n 32 verdiepingen is de wolkenkrabber een echte blikvanger, maar ook binnenin springt het gebouw in het oog. En daar heeft Pami een belangrijk aandeel in.

Eind 2020 haalde Pami samen met Cushman & Wakefield haar grootste project ooit binnen. De opdracht: de inrichting van de nieuwe kantoren van de Gewestelijke Overheidsdienst Brussel (GOB) / Brussel Fiscaliteit. Een huzarenstukje, als je weet dat het over zo’n 40.000 m2 kantooroppervlakte gaat.

“Midden 2020 hebben we ons voor dit uitdagende project kandidaat gesteld. Toen het na een strenge selectie aan ons werd toegewezen, volgde er een realisatie in een recordtempo”, vertelt Lode Essers, managing director van Pami. “2.000 ambtenaren kregen eind vorig jaar immers hun nieuwe werkplek in de Iris Tower. Aan ons om de fonkelnieuwe kantoorinrichting tijdig te produceren, te leveren en te installeren. Samen met ons dynamische team en onze gedreven partners zijn we daar goed in geslaagd.”

Pami ontwerpt al meer dan 50 jaar kantoorconcepten en realiseert inspirerende werkomgevingen. 100% Made in Belgium.