Pastorale neemt opnieuw deel aan Resto Days

pastoralePastorale

uit Rumst, tweesterrenrestaurant met een quotering van 18/20 in Gault&Millau, neemt opnieuw deel aan de sterreneditie van de Resto Days by Badoit.

Het is één van de ruim zeventig restaurants met Michelinsterren of een Gault&Millauscore van minstens 13/20 die van 17 tot 26 juni een exclusief gastronomisch driegangenmenu aanbieden tegen een zeer toegankelijke prijs. Voor een lunch betaalt u gemiddeld 33 euro, voor een diner 40 euro.

Ook de meest prestigieuze sterrenrestaurants bieden hun kunsten aan voor ieders budget, met formules vanaf 39 euro ’s middags en vanaf 46 euro ‘s avonds.

RestoDays hoopt met deze sterreneditie een recordaantal bezoekers kennis te laten maken met de betere gastronomie in België.

De volledige lijst van deelnemende restaurants vindt u hier. Reserveren kan enkel via het online reservatiesysteem op www.restodays.be vanaf maandag 13 juni.

Dit is de vijfde sterreneditie van de Resto Days. Er zijn 78 deelnemende restaurants en 25 deelnemende sterrenchefs. Sinds de lancering van de Resto Days werden voor deze formule al meer dan een half miljoen couverts gereserveerd.