pastorale

Pastorale zoekt overnemer, kijkdagen vinden half juni plaats

Half juni organiseert Horeca Parters kijkdagen in restaurant Pastorale, in de hoop overnemers te vinden voor de gastronomische villa in Rumst. "Toekomstige uitbaters krijgen de kans om hun eigen culinaire visie tot leven te brengen in deze prachtige omgeving", klinkt het.

Eind 2022 kondigde sterrenchef Bart De Pooter het einde van restaurant Pastorale aan om aan een nieuwe uitdaging te beginnen. Hij verliet de villa in Rumst en opende niet veel later samen met zijn dochter visrestaurant 'Vis van A' aan de Rijnkaai in Antwerpen. Sindsdien staat het pand van de Pastorale leeg.

Daarom is Horeca Partners op zoek naar een overnemer voor het restaurant en organiseren ze kijkdagen.

Arne Quinze en Luc Tuymans

"Restaurant Pastorale is gevestigd in een statige villa, omringd door klassieke grandeur en een schitterend aangelegde tuin met een bijpassend terras. Deze tuin, verfraaid met indrukwekkende kunstbeelden, is een adembenemende buitenruimte waar elk detail doordacht is", zo omschrijft de organisatie het pand. "Binnenin het restaurant bevindt zich een interieur dat je bezwaarlijk ‘restaurantinrichting’ kan noemen."

"We beschrijven het liever als een ontdekkingsoord waar telkens weer iets nieuws te ontdekken valt. De houten constructie van de hand van Arne Quinze, gecombineerd met een donker kleurenpalet, zorgt voor een intieme, krachtige uitstraling. Eyecatchers zoals een muurvullend werk van Luc Tuymans en wanden bekleed met unieke glas-in-lood creaties dragen bij aan de betoverende sfeer."

Ook de moestuin die De Pooter aanlegde op het domein van de Pastorale zit mee in het pakket.

Kijkmomenten

Horeca Partners organiseert in juni twee kijkmomenten. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via info@horecapartners.be of 03 260 60 90.