Nieuws Mechelen Pfizer gaat familieleden van medewerkers vaccineren

Pfizer gaat familieleden van medewerkers vaccineren

Pfizer gaat familieleden van medewerkers vaccineren

PUURS – Eerder werden de werknemers van Pfizer al gevaccineerd door hun werkgever. Nu gaat de farmareus ook de familieleden van zijn werknemers vaccineren.  

Volgens Pfizer gaat het om extra dosissen die los staan van de leveringen aan de overheid. De vaccins zijn bedoeld voor partners, (schoon)ouders, grootouders en kinderen die ouder dan 15 jaar zijn. De vaccinatie is vrijblijvend en gratis. De kosten van deze vaccinatiecampagne worden volledig door Pfizer gedragen.

“Als een wereldspeler in gezondheid is Pfizer trots op de bijdrage die het heeft geleverd in de strijd tegen de COVID-19 pandemie. Onze medewerkers zijn van cruciaal belang voor onze inspanningen, en we kijken dan ook naar manieren om hen te beschermen en te verzorgen. We waren reeds begonnen met een vaccinatieprogramma gericht op medewerkers die essentieel zijn voor de vaccinatie-inspanning en de voortdurende levering van alle Pfizer-geneesmiddelen. Nu is ons doel om wereldwijd zoveel mogelijk Pfizer-medewerkers en hun directe familie een COVID-19 vaccin aan te bieden”, zegt Marie-Lise Verschelden van Pfizer België. “Als geëngageerd bedrijf willen we onze verantwoordelijkheid opnemen en een extra bijdrage leveren aan de nationale vaccinatiecampagne.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.