Nieuws Mechelen Pin’Art heropent in Mechelen

Pin’Art heropent in Mechelen

Pin’Art heropent in Mechelen

Eind 2016 verhuisde drankenspecialist Pin’Art, gespecialiseerd in wijnen en sterke dranken, van het centrum van Mechelen naar Zemst. Nu wordt de zaak in de Mechelse Désiré Boucherystraat heropend, en de winkel in Zemst blijft eveneens bestaan.

“Eind vorig jaar kozen we ervoor om onze winkel in het centrum van de stad te verhuizen richting het nabijgelegen Zemst. Een jaar later gaan we onze, weliswaar vernieuwde, winkel in de binnenstad heropenen”, zegt zaakvoerder Vincent Van Leemputten.

“De interesse in het pand, dat na ons vertrek leeg kwam te staan, was groot. Maar we geloven als Mechelaars zeer sterk in de capaciteiten en de schoonheid van onze historische Dijlestad, en we hadden het gevoel dat onze rol hier nog niet uitgespeeld was. Daarom besloten we het pand niet te verkopen. Sterker nog: samen met onze collega-handelaars willen we de handen in elkaar slaan en een mooi verhaal schrijven in de Désiré Boucherystraat. Vandaar onze snelle terugkeer.”

Zemst blijft

De winkel in Zemst blijft wel bestaan. “De verhuis naar Zemst was voor Pin’Art een schot in de roos. Het oorspronkelijke cliënteel bleef grotendeels behouden. Zij zullen blij zijn met onze terugkeer naar de binnenstad, maar we hebben ook een band opgebouwd met de Zemstenaren. Die band willen we dan ook graag aansterken met de Pin’Art Tasting Days op 11 en 12 november in GC De Melkerij in Zemst. Maar eerst focussen we op de heropening van de Mechelse winkel.”

Winkelmanager Jos Mertens houdt de zaak elke week open van woensdag tot en met zaterdag. “Aanbod en stijl zullen niet veel verschillen met de winkel in Zemst. De opening is gepland voor woensdag 1 november.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.