Nieuws Mechelen Plat4mation: “Mechelen was de ideale oplossing”

Plat4mation: “Mechelen was de ideale oplossing”

Plat4mation: “Mechelen was de ideale oplossing”

mechelencampusHet Nederlandse Plat4mation, aanbieder van Service Management oplossingen in de cloud, heeft zich zopas gevestigd in een nieuw kantoor op Mechelen Campus dat op 15 maart officieel wordt geopend.

“Steeds vaker halen we opdrachten binnen in België en Luxemburg en om onze klanten in België en Luxemburg nog beter te bedienen, was een kantoor in Mechelen de ideale oplossing als uitbreiding van het hoofdkantoor in Utrecht.  We werken ook met internationale klanten die vaak vanuit Brussel, Antwerpen en Luxemburg opereren. Met ons kantoor in Mechelen verbetert de samenwerking met onze klanten”, aldus Gerry Appeltants, Managing Director van Plat4mation voor de BeLux regio.

Gerry Appeltants, die vier jaar bij Fujitsu Technology Solutions en zeven jaar bij Ordina met succes teams heeft geleid, is verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van Plat4mation BeLux.  “Het is onze ambitie om in 2016 met een team vaste consultants in België onze Belgische en Luxemburgse klanten een betere service te kunnen bieden.  Plat4mation is vandaag al de referentie op het gebied van het implementeren van cloud oplossingen gebaseerd op het ServiceNow platform in de BeNeLux regio, maar we willen ons verder verstevigen en doorgroeien.  Tevens is het onze ambitie om nog veel meer apps te ontwikkelen naar specifieke noden van wereldwijde klanten.  Deze apps worden dan gecertifieerd en ter beschikking gesteld via de ServiceNow Store.”

Voor het uitbouwen van deze ambities heeft Plat4mation ook Raphael Rodrigues aangetrokken als CTO. Raphael heeft reeds jaren ervaring met teams die oplossingen in de ServiceNow Cloud implementeren.

Plat4mation implementeert Service Management oplossingen gebaseerd op het ServiceNow platform, maar geeft eveneens advies, training en support op dit platform.  Daarnaast ontwerpt en ontwikkelt Plat4mation ook eigen apps voor ondersteuning van IT Service Management, Facility Management, HR Management en IT Operations afdelingen.  Deze apps4U zijn wereldwijd beschikbaar in de ServiceNow Store.  Enkele succesvolle voorbeelden zijn Rooms4U en Cubiles4U waarmee medewerkers werkplekken, meetingrooms of parkeerplaatsen online kunnen reserveren of een lunch kunnen bestellen.

De officiële opening van het Mechelse kantoor van Plat4mation Belux vindt plaats op 15 maart.  Dit gaat gepaard met een gratis introductie opleiding rond Performance Analytics en een sessie rond Optimize your Business with a Service Management platform.  Meer info over de feestelijke opening vindt u hier.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.