Nieuws Mechelen Plus Organizing heet voortaan Barking Dogs

Plus Organizing heet voortaan Barking Dogs

Plus Organizing heet voortaan Barking Dogs

Plus Organizing uit Bonheiden wordt omgedoopt in Barking Dogs. “De vlag dekte niet langer de lading”, zegt zaakvoerster Sara Van Wesenbeeck. “De naamsverandering komt er omdat ons dienstenaabod is uitgebreid, met daarbij enkele diensten die uniek zijn in België. En om de buitenlandse klanten beter te kunnen bedienen, heeft Barking Dogs nu ook een uitvalsbasis in Nederland en Duitsland.”

Sara Van Wesenbeeck begon ruim acht jaar geleden met Plus Organizing. Het bedrijf legde zich vooral toe op coaching, professional organizing, workshops en trainingen. Sara maakte er een bloeiende zaak van, zette professional organizing in België op de kaart en schreef drie bestsellers.

“Nu is het tijd voor een volgende stap”, zegt Sara Van Wesenbeeck. “We gaan in de eerste plaats verder op hetzelfde elan, en naast de bestaande diensten coaching en training krijgen nu ook conflictbemiddeling en conflictcoaching en -consulting een volwaardige plaats in mijn bedrijf.”

Dat heet voortaan Barking Dogs. “Onze blaffende honden bijten niet, maar ze zijn wel je trouwe, deskundige en inspirerende gps op weg naar succes.”

Barking Dogs steunt op drie pijlers: we coach (coaching op de werkplek en thuis), we mediate (bemiddeling bij geschillen op de werkplek, bij burgerlijke en zakelijke geschillen) en we train (workshops en opleidingen). Ook de professional organizing-diensten, met thuiscoaching en office organizing, blijven deel uitmaken van het aanbod van Barking Dogs.

De onderneming richt zich vooral tot bedrijven en organisaties en hun medewerkers (managers, high potentials en teams) en tot startende en doorwinterde ondernemers. Ook (tand)artsen, artsen-specialisten, schooldirecteurs, overheidsmedewerkers, spitsuurvrouwen en gezinnen behoren tot het doelpubliek.

“Om onze klanten in binnen- en buitenland nog beter te kunnen bedienen, heeft Barking Dogs naast een kantoor in Bonheiden nu ook een uitvalsbasis in Lemmer (Nederland) en in Düsseldorf (Duitsland)”, aldus Sara Van Wesenbeeck.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.