Nieuws Mechelen Portretten van Bart Boodts op Lens op de Mens

Portretten van Bart Boodts op Lens op de Mens

Portretten van Bart Boodts op Lens op de Mens

SCHELLE – Professioneel fotograaf Bart Boodts is door een jury geselecteerd om met tien portretten te exposeren op het internationale portretfestival Lens op de Mens.

Bart Boodts.

“Dit populaire fotofestival exposeert beelden van binnenlandse en internationale fotografen in het straatbeeld van Pelt, heel de zomer lang. Deze selectie is heel belangrijk voor het aanzien van het werk van een fotograaf, dus ik ben best trots dat mijn beelden worden tentoongesteld op dit festival. Er is ook een wedstrijd aan verbonden die gejureerd zal worden door internationale namen, maar gebeurt pas in de zomer”, zegt Bart Boodts.

Hij is al zeventien jaar actief als fotograaf, waarvan drie jaar als voltijds zelfstandig fotograaf. “De afgelopen drie jaren heb ik diverse prijzen gewonnen op internationaal vlak zoals de Merit Award 2018 Reportage en Merit Award 2019 Portret bij FEP-Photographer of the year, de Bronze Medal 2018 Photographer of the Year (One Eyeland), eerste prijs Newborn Lifestyle 2019 (Newborn Event 2019), een selectie Portret Team Belgium 2019 (World Photographic Cup 2019) en een EP diploma (European Photographer 2018).”

Portretten maken deel uit van het werk van Bart Boodts, dat echter veelomvattender is. “Mijn klanten boeken me meestal voor een huwelijk, naaktfotografie en artistiek werk, maar ook regelmatig voor foto’s van zwangerschap, geboorte (bevallingen), en pasgeboren baby’s. Zowat alles wat met mensen en emoties te maken heeft.”

 

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.