JohnPorter_Telenet

PRIM strikt 4 topsprekers

MECHELEN – Public Relations Industrie Mechelen (PRIM) heeft 4 topsprekers voor haar werklunches weten strikken. Bart De Smet, ceo van Ageas, bijt de spits af. Ook Ken Verschueren, John Porter en Piet Wigerinck zullen in de Salons Van Dijck hun verhaal uit de doeken komen doen.

Op 4 maart komt Bart De Smet, ceo van Ageas, langs. De maand nadien, op 1 april, komt chef Ken Verschueren zijn toekomstige project in het Predikherenklooster voorstellen. De eerste maandag van de maand mei is het de beurt aan John Porter, ceo van Telenet. Tot slot neemt Piet Wigerinck, coo van Galapagos, het woord tijdens de laatste PRIM voor de zomervakantie op 3 juni.

Jan Simons, voorzitter van PRIM: “Dit is de sterkte van PRIM: elk eerste maandag van de maand het Mechelse bedrijfsleven en het Mechelse beleid verenigingen rond een gastspreker. Dat doen we nu al meer dan 40 jaar. Dit voorjaar hebben we een uitzonderlijk sterk programma aan de Mechelse ondernemers voor te stellen.”

PRIM ontstond in 1971 toen enkele bedrijfsleiders aanvoelden dat er nood was aan een organisatie in Mechelen die verschillende bedrijven bij elkaar brengt. Decennia later blijft het concept overeind. Vandaag zetelen Jan Simons van Lamot, Tom Lamberts van stad Mechelen, Paul van Coillie van Arco, Wim Voss van NewWorld, Gerrit van Riet van KBC, Kurt Bieseman van Conventus en Jacqueline Holemans van Handelsrechter in het bestuur.