Nieuws Mechelen Profvoetballer start padelclub in Mechelen

Profvoetballer start padelclub in Mechelen

Profvoetballer start padelclub in Mechelen

padelOp de Mechelse Cometsite aan de Koningin Astridlaan opende afgelopen weekend Arenal, de eerste padelclub in de Mechelse regio.

De drijvende kracht achter de club is profvoetballer Tom De Sutter, die zopas voor drie jaar tekende bij Lokeren. BMW Juma is sponsor van het project, en o.a. ook M-EATERY en Spicymotion steunen de nieuwe sportclub.

Tijdens een reis naar Spanje werd Tom De Sutter een grote fan van padel. “Padel ligt ergens tussen tennis en squash”, aldus De Sutter. “Het is een erg toegankelijke sport. Hier in België is het nog onbekend maar bijvoorbeeld in Spanje is het enorm populair.”

De Sutter opende samen met zakenpartner Mattias Van Holm een jaar geleden al een padelclub in Brugge. “En die is een schot in de roos. We zijn er zeker van dat ook de Mechelaar snel gewonnen zal zijn voor de sport. Wie een balletje wil komen slaan, kan online reserveren. De eerste twee weken zijn zelfs gratis.”

Dit is de eerste pop-up sportclub in de Mechelse regio. Arenal zal slechts twee jaar op de Cometsite gevestigd blijven. “Maar we gaan daarna zeker in Mechelen blijven”, zeggen de initiatiefnemers. “Samen met de stad gaan we op zoek naar een geschikte locatie voor de club.”

padelDe club wordt gesponsord door het Mechelse BMW Juma. “Tom De Sutter en zijn vennoot Mattias Van Holm contacteerden ons in hun zoektocht naar partners voor hun pop-up Padelclub”, zegt Jakob Mignon, business developer van BMW Juma. “De dag voor de opening van de club, tijdens het treffen van de laatste voorbereidingen, kwamen we tot een akkoord. Het zijn de toegankelijkheid van de sport en het enthousiasme van Mattias en Tom in combinatie met de visibiliteit die ze ons kunnen bieden op deze schitterende locatie in Mechelen die maakt dat we met BMW Juma zo graag meestappen in dit verhaal. Naast BMW Juma zijn o.a. ook onze trouwe partner M-EATERY en Spicymotion van de partij.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.