Nieuws Mechelen Promat pakt (letterlijk) uit met brand movie

Promat pakt (letterlijk) uit met brand movie

Promat pakt (letterlijk) uit met brand movie

WILLEBROEK – Het Willebroekse bedrijf Promat is gespecialiseerd in brandveiligheid. Als producent van brandwerende materialen wou het bedrijf dat wereldwijd nog eens in de verf te zetten bij architecten en installateurs. Promat klopte aan bij communicatiebureau Absoluut en het resultaat is een filmpje dat zich niet zomaar in één hokje laat duwen.

In de ‘brand movie’ van Promat vormen verschillende ‘leefkubussen’ het decor waarin zich kleine, herkenbare, menselijke situaties afspelen. De boodschap: in het leven maak je vaak compromissen, behalve wanneer het over de veiligheid gaat van wat er echt toe doet.

Met klimaatneutralere productieprocessen, de bouw van veiligere openbare gebouwen en het voortdurend streven naar duurzame samenwerking, zet Promat zich op de kaart als een bedrijf met een uitgesproken missie. En met een duidelijke baseline: never compromise on saftey. De campagne zal na de lancering in België ook internationaal uitgerold worden.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Puurs-Sint-Amands
Puurs-Sint-Amands

Interieurglas in een nieuw kleedje

PUURS – Het familiebedrijf Interieurglas uit Puurs werkte de afgelopen maanden aan een complete rebranding. Ondertussen staat er een nieuwe… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.