Groep Dirk De Groof wint Voka Lokaal-award Ex-Miss België Celine Van Ouytsel en Voka Lokaal-voorzitter Dave Wagemans verrasten bestuurder Dirk De Groof met de Voka Lokaal-award. Foto: Voka Zuiderkempen

Puts bouwkundig bureau Groep Dirk De Groof maakt kans op Voka Prijs Ondernemen

Bouwkundig studie- en adviesbureau Groep Dirk De Groof uit Putte heeft de Voka Lokaal-award voor de regio Zuiderkempen binnengehaald. Dat maakt van hen het vijfde bedrijf dat in september kans maakt op de Voka Prijs Ondernemen 2024.

Ex-Miss België Celine Van Ouytsel en Voka Lokaal-voorzitter Dave Wagemans verrasten bestuurder Dirk De Groof met de Voka Lokaal-award. Zo schuift de regio Zuiderkempen het bedrijf naar voren als hun kandidaat voor de Voka Prijs Ondernemen. “Iedereen die in de bouwwereld zit, kent de naam Dirk De Groof”, zegt Dave Wagemans. “Ze zijn al dé referentie. Met deze award krijgen ze nog een extra boost.”

Groep Dirk De Groof is een van de weinige studiebureaus met erkenning in de drie gewesten. “We zijn bekend bij de overheid en geloven sterk in de kracht van opleidingen”, vertelt Dirk De Groof. “Goede kennis en effectieve communicatie met de bouwheer maken het verschil in elk project. We kunnen met de klant meedenken om een gepersonaliseerde studie af te leveren, wat ons onderscheidt in het leveren van maatwerk.”

Duurzaamheid en innovatie

De Groof benadrukt nog het belang van hun adviezen op het gebied van veiligheid en energie. Klanten worden ook bijgestaan in het verkrijgen van de juiste nutsaansluitingen. “We blijven ons inzetten voor duurzaamheid en innovatie”, zegt De Groof. “Hoewel de toekomst moeilijk te voorspellen is en er nieuwe wetgeving en strengere eisen aankomen, zijn we vastbesloten om onze klanten te blijven voorzien van de beste oplossingen.”

Vanaf 1 juni 2024 kan iedereen op de Voka-website stemmen op zijn of haar favoriete bedrijf. Zo kan iedereen het bedrijf in zijn regio een duw in de rug geven richting de finale. Een vakjury zal de eindbeslissing nemen. De grote winnaar van de Prijs Ondernemen wordt op 26 september onthuld.