Nieuws Mechelen Quares wordt facilitair beheerder van Scapa

Quares wordt facilitair beheerder van Scapa

Quares wordt facilitair beheerder van Scapa

ScapaScapa Belgium heeft het beheer van zijn 28 winkels en hoofdzetel toevertrouwd aan Quares. Scapa heeft onder meer winkels in Mechelen, Keerbergen, Sit-Katelijne-Waver en Lier.

De facility management divisie van Quares helpt het high-end fashion merk door het aanbieden van een 24/7 service desk. De winkels kunnen daar te allen tijde hun technische en facilitaire problemen melden. Quares staat achteraf in voor de aansturing en opvolging van de nodige interventies.

Aanvullend staat Quares in voor het contractmanagement van alle ondersteunende diensten van Scapa Belgium met een duidelijke focus op optimalisatie en compliance. Het uitvoeren van systematische inspectierondes van alle panden om de kwalitatieve winkelbeleving te behouden, zit eveneens vervat in de opdracht.

De Quares-Projectmanagers zijn ondertussen van start gegaan met de vernieuwing van de Scapa winkel in Wavre.

Quares werd tevens gekozen als partner van Blue O’pen voor het Parkmanagement op Blue Gate Antwerp. Blue O’pen heeft drie hoofdcontractanten: twee vennootschappen uit de DEME-groep – DEC (Deme Environmental Contractors) en Dredging International – en als derde vastgoedconsultant Bopro.
Blue O’pen is een consortium dat verder een beroep doet op onderaannemers:
• voor de logistiek: Van Moer Stevedoring, Montea en City Depot
• voor het energieluik: Cofely (uit de Engie, voorheen GDF-Suez, groep)
• voor het parkmanagement: Quares
• voor R&D-sturing en ondersteuning: VITO en Universiteit Antwerpen
• voor ruimtelijke planning en vergunningen: studiegroep Omgeving.

Als dienstverlener in de vastgoedsector beheert Quares zo’n 2 miljoen m² aan bedrijfsmatig vastgoed, waarbij het aandeel van winkelpanden in stijgende lijn zit. Ook de assistentie inzake het beheer van de privatieve delen en de coördinatie van herinrichtingen in opdracht van retailers zijn de laatste jaren sterk toegenomen.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.