Nieuws Mechelen Quares zet in op verse maaltijden

Quares zet in op verse maaltijden

Quares zet in op verse maaltijden

Quares, met Mechelse vestigingen aan de Korenmarkt en op Mechelen Campus, gaat samenwerken met het Antwerpse Dagvers. Dat is een coöperatieve vennootschap die drukbezette mensen via biologische kant-en-klaarmaaltijden gezond wil laten eten. De vastgoedspecialist gaat Dagvers nu promoten bij de 1.200 bedrijven van de bedrijventerreinen die het beheert. “In deze regio gaat het om De Hulst in Willebroek en Industrie Mechelen-Noord”, verduidelijkt Kurt Impens, head of facility management bij Quares.

Met divisie Parkmanagement staat Quares in voor het beheer van zeventien bedrijvenparken. “Samen werken aan vernieuwing en verbetering op diverse domeinen is daar één van onze kerntaken. Het concept lost een probleem op dat bij heel wat mensen speelt: Hoe krijg ik na mijn drukke dagtaak snel maar gezond eten op tafel voor mezelf of mijn gezin?”, aldus Kurt Impens. Voor Dagvers is de samenwerking een grote kans om veel bedrijven te bereiken. Die kunnen als leverpunten voor hun werknemers fungeren. “Niets is zo makkelijk als na je werkdag een gezonde gezinsmaaltijd op te pikken. En dat op een centrale plaats waar je toch passeert”, verduidelijkt initiatiefneemster van Dagvers Inge De Clerck. “Zo hoef je geen tijd te verliezen met inkopen doen of koken.” De maaltijden worden duurzaam gemaakt, geleverd en verpakt.

Quares is een onafhankelijke vastgoedspecialist die voornamelijk in de Benelux actief is. De onderneming wordt geleid door Anneleen Desmyter, Freddy Hoorens en Herman Du Bois. Quares zet in op de vier pijlers. In Mechelen is de pijler wonen in de vestiging op de Korenmarkt ondergebracht. De overige drie pijlers, beheren, beleggen en innoveren, zijn in de Schaliënhoevedreef op Mechelen Campus te vinden. Verder heeft Quares vestigingen in Amsterdam, Antwerpen, Brussel, Luxemburg en Sint-Niklaas.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.