Raf-Dom-759×500

Raf Dom wordt financieel directeur

Raf Dom treedt op 1 juli in functie als nieuwe financieel directeur bij SBB Accountants & Adviseurs. Hij zal eveneens deel uitmaken van het directiecomité van het bedrijf. Dom volgt Philippe Sergeant op die sinds 1999 financieel directeur was.

Raf Dom is accountant-belastingconsulent IAB en sinds 2012 kantoordirecteur van de SBB vestiging in Sint-Katelijne-Waver. Voorheen werkte hij als fiscaal specialist bij verschillende andere accountantskantoren.

“Met Raf Dom versterken we het directiecomité dat het bedrijf momenteel volop voorbereidt op de uitdagingen van de toekomst en de vragen vanuit de markt”, zegt Raf Sels, CEO van SBB. “De ondernemer verwacht van zijn accountant immers veel meer dan een loutere bespreking van de cijfers. Hij heeft nood aan een coach, een sparringpartner waarmee hij bepaalde plannen kan aftoetsen. We noemen onszelf ook al eens schaduwzaakvoerder omdat we - mede dankzij onze vernieuwde digitale omgeving - mee over de schouders van de ondernemer kijken en als het ware samen met hem aan het stuur van zijn bedrijf zitten. Zo begeleiden en ondersteunen we hem bij het nemen van belangrijke beslissingen. We gaan samen slim ondernemen”, aldus Raf Sels.

SBB kijkt met veel enthousiasme uit naar een duurzame samenwerking met haar nieuwe financieel directeur.

SBB en zijn 430 werknemers adviseren ruim 20.000 klanten: starters, zelfstandige ondernemers en kmo’s, vrije beroepers en vzw’s. Vanuit 30 kantoren, verspreid over heel Vlaanderen, biedt het bedrijf een brede expertise in accountancy, fiscaliteit en omgevingsrecht.