Nieuws Mechelen Randstad werft 500 nieuw medewerkers aan

Randstad werft 500 nieuw medewerkers aan

Randstad werft 500 nieuw medewerkers aan

MECHELEN – LIER – BORNEM – HEIST-OP-DEN-BERG – HR-dienstverlener Randstad Group Belgium plant tegen het einde van het jaar 500 nieuwe medewerkers aan te werven. Momenteel heeft het een honderdtal openstaande vacatures. Er worden nieuwe collega’s gezocht voor de verschillende merken Randstad, Tempo-Team, Randstad RiseSmart en Randstad Sourceright en de verdere uitbouw van het Shared Service Center.

De aanwervingen zijn een rechtstreeks gevolg van de krapte op de arbeidsmarkt en zijn nodig om de stijgende vraag naar personeel bij zowel KMO’s als grote bedrijven op te vangen. Terwijl de arbeidsmarkt steeds krapper wordt, blijft het aantal openstaande vacatures zich verder opstapelen. Ons land heeft de op één na hoogste vacaturegraad in Europa. Heel wat bedrijven zijn dan ook op zoek naar ondersteuning om hun tijdelijke en permanente vacatures in te vullen. Daarnaast zorgt de schaarste op de arbeidsmarkt er ook voor dat thema’s als interne mobiliteit, loopbaanontwikkeling, employer branding en employability nog hoger op de agenda van bedrijven komen te staan.

Het merendeel van de vacatures bij Randstad Group Belgium betreft HR-consultants maar daarnaast zijn er ook heel wat openstaande vacatures ter ondersteuning van de groei van verschillende ondersteunende departementen.

De deur staat open voor een waaier aan profielen: er zijn geen specifieke diplomavereisten. Doorslaggevend zijn de persoonlijkheid, de motivatie én de commerciële feeling van kandidaten. Een overzicht van alle openstaande vacatures is te vinden op www.werkenbijrandstad.be en www.werkenbijtempo-team.be.

Top Employer
Na een grondige analyse van zijn hr-beleid en arbeidsvoorwaarden door het Top Employers Institute is HR-dienstverlener Randstad Group Belgium vandaag opnieuw benoemd tot Top Employer. Daarmee mag het bedrijf zich bij de 84 beste bedrijven van het land rekenen, alsook één van de beste in de HR-sector. Het is al voor het vijfde jaar op rij dat de Randstad Group Belgium het certificaat als erkenning van goed werkgeverschap in ontvangst mag nemen. Het label geldt voor Randstad, Randstad RiseSmart, Randstad Sourceright en Tempo-Team.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.