Nieuws Mechelen Record aantal abonnementen voor KV Mechelen op eerste dag

Record aantal abonnementen voor KV Mechelen op eerste dag

Record aantal abonnementen voor KV Mechelen op eerste dag

MECHELEN – 1094 abonnementen verkocht KV Mechelen tijdens de eerste 24 uur van de verkoop. Een nieuw dagrecord ! Vorig seizoen had Malinwa in totaal meer dan 11.000 abonnementhouders.

De teller staat momenteel op 1.094 abonnementen. Volgens de club waren daar zelfs 78 nieuwe abonnees bij. “Dat is een absoluut record, vorig seizoen begonnen we op 1 mei om 12u en zaten we na 25 uur op 1.067 – intussen zitten we daar al over”, zegt Frank Lagast. “Deze cijfers bewijzen nogmaals dat Malinwa-supporters de club blijven steunen. Zij engageren zich, voor de zoveelste keer, massaal ten opzichte van onze club. Hopelijk zorgt deze superstart voor een geweldig eindresultaat.”

Ook Gert Van Dyck is opgetogen en treedt de woorden van Lagast bij. “Ik ben heel erg blij, maar vooral fier. Onze supporters bewijzen nogmaals dat ze er staan, wat de omstandigheden ook zijn. We voorzien ook de formules SILVER en CLAIM PLACE, maar meer dan 90% kiest voor GOLD waarbij abonnees ons zonder meer steunen en als eerste voorrang krijgen bij wedstrijden met publiek. Dat is gewoon geweldig. Het is echt niet makkelijk als supporter om bijna een jaar geen voetbal te mogen bijwonen terwijl je er wel een abonnement voor hebt, ook al was het no matter what. Dat zoveel mensen begrijpen dat zij een grote steun zijn voor onze club is fantastisch. Ik kijk enorm uit naar de dag dat ze terug het stadion in mogen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.