Nieuws Mechelen Reisorganisatie Joker pakt uit met nieuw reisconcept

Reisorganisatie Joker pakt uit met nieuw reisconcept

Reisorganisatie Joker pakt uit met nieuw reisconcept

Reisorganisatie Joker, met hoofdkantoor in Mechelen, lanceert Joker Comfort Editions. Met dit nieuwe reisconcept combineert Joker bij de start van het kersverse reisseizoen avontuur en comfort. De formule spreekt mensen aan die van 100 procent avontuur op reis houden, maar tegelijkertijd de comfortabele omstandigheden van een goed bed, prettig reistempo en aangenaam transport weten te appreciëren. Het aanbod omvat 35 bestemmingen wereldwijd.

Het reisconcept valt onder de categorie van de groepsreizen. “Met Joker Comfort Editions reis je in kleine groepen van 6 tot maximum 13 personen met een Nederlandstalige reisbegeleider”, zegt Annick Holvoet, fervent reizigster en productmanager van Joker Comfort Editions. Avontuur blijft centraal staan, maar de reisorganisatie voegt bij Joker Comfort Editions een portie extra comfort toe. “Je slaapt in een aangename kamer met een charmante uitstraling en een goed bed, in een hotel dat duurzame keuzes belangrijk vindt.” Meer culinair genieten, meer tijd voor een kennismaking met het land en zijn bevolking, een lager reistempo en reizen met privévervoer vullen het concept verder aan.

“Steeds meer mensen stappen af van klassieke formules en willen de wereld verkennen op een actieve, meer intense en persoonlijke wijze”, duidt Holvoet. “Toch willen ze het comfort van thuis niet achterlaten en zijn ze op zoek naar second homes in hun accomodatiekeuze. Met Joker Comfort Editions spelen we op deze vraag in.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.