Nieuws Mechelen Ristorante Margherita opent tweede zaak in Vleeshalle

Ristorante Margherita opent tweede zaak in Vleeshalle

Ristorante Margherita opent tweede zaak in Vleeshalle

RIJMENAM – MECHELEN – Ristorante Margherita uit Rijmenam opent een tweede zaak in de Mechelse Vleeshalle. Eigenares Margherita Mazzocchi is bijzonder opgetogen. Het haar dochter Maia die de tweede zaak dagelijks zal leiden.   

Margherita neemt de plaats in van het populaire Marcello’s. Die zaak verhuisde een half jaar gelden naar de Borzestraat. “We bleven niet bij de pakken zitten en tekenden een contract voor onbepaalde duur in Mechelen. We zijn erg fier dat we onze producten voortaan ook in Mechelen aan de man kunnen brengen”, zegt Margherita aan de Gazet van Antwerpen.

In de Vleeshalle zal je voortaan terecht kunnen voor verse pizza’s, lasagnes en andere Italiaanse specialiteiten. De pizza’s worden er gebakken door Francesco Mesiano die opgroeide in Italië.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.