Nieuws Mechelen Robojob heeft jobs

Robojob heeft jobs

Robojob heeft jobs

HEIST-OP-DEN-BERG – Robojob is actief in de automatisering van CNC-machines. Die zitten in de lift en dat laat zich ook voelen bij het bedrijf uit Heist-op-den-Berg, waar er verschillende nieuwe vacatures openstaan.  Er wordt niet enkel gezocht naar technische profielen, maar even goed naar administratieve ondersteuning.  Ook Software Ingenieurs ziet men graag naar Heist-op-den-Berg komen.

Sinds het bedrijf in 2010 haar eerste systeem verkocht, is het door de jaren heen uitgegroeid tot een flink uit de kluiten gewassen groeibedrijf. Ondertussen staan er al meer dan 1.000 installaties op de teller, en vandaag stelt RoboJob een 60-tal mensen te werk.  Sinds vorig jaar heeft RoboJob ook een vestiging in Duitsland.

RoboJob is voornamelijk actief in West-Europa, en recent werden er ook activiteiten in de Verenigde Staten opgestart.  “Niet enkel Industrie 4.0 en Factories of the Future hebben ons een duw in de rug gegeven,” weet CEO Helmut De Roovere.  “Ook de Coronacrisis heeft de West-Europese maakindustrie doen inzien dat CNC-automatisering een noodzaak is om onze industrie nieuw leven in te blazen.”

Het resultaat laat zich voelen, ook bij RoboJob.  Nooit eerder werden er zoveel bestellingen genoteerd, zowel door klanten uit België als door bedrijven tot ver daarbuiten.  Het maakt dat er weer tal van vacatures openstaan bij de marktleider uit Heist-op-den-Berg.  “We zoeken nog verschillende nieuwe collega’s.  Niet enkel in onze Mechanische afdeling of bij het Installatieteam.  Ook op administratief vlak zoeken we talent dat graag aan de slag gaat in een internationale omgeving,” vertelt De Roovere.

Tot slot zijn ook Software Ingenieurs zeer gegeerd in de wereld van de robotica.  “Wat software met onze robots te maken heeft?  Alles!  Onze robots moeten geprogrammeerd worden, en daarvoor beschikken we over een Software-team dat de ‘brains’ van onze robots ontwikkelt.  Zij brengen als het ware onze robots tot leven, en ook hier zoeken we nieuw talent!”

www.robojob.eu

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.