RoboJob Experience Day Foto: RoboJob

RoboJob ontvangt jobzoekers tijdens vierde editie van RoboJob Experience Day

Op donderdag 25 april 2024 opent RoboJob de deuren voor de vierde editie van de RoboJob Experience Day. Het evenement biedt een unieke gelegenheid om kennis te maken met de internationale marktleider in CNC-automatisering, haar innovatieve robottoepassingen én met de mensen die nu al bij RoboJob werken.

Tijdens de RoboJob Experience Day krijgen studenten en werkzoekenden een kijkje achter de schermen en hebben de mogelijkheid om te ervaren wat het betekent om bij RoboJob te werken. Met inzichten van RoboJob-medewerkers kunnen deelnemers zich een beeld vormen van de diverse carrièremogelijkheden binnen het bedrijf.

“Als groeibedrijf zijn we voortdurend op zoek naar getalenteerde individuen die ons team kunnen versterken,” vertelt CEO Helmut De Roovere. “Deze Experience Day is dan ook een uitstekende gelegenheid om ons bedrijf en onze bedrijfscultuur beter te leren kennen, zonder de druk of stress die wel eens bij een sollicitatiegesprek komt kijken", zegt De Roovere. Eventuele toekomstige werknemers kunnen er ook genieten van een glaasje en een drankje.

De RoboJob Experience Day zal plaatsvinden aan de Knotwilgenweg 19 in Heist-op-den-Berg. Registratie is verplicht en kan via de website: https://robojob.eu/nl/evenementen.

Over RoboJob
RoboJob bouwt aan laagdrempelige en gebruiksvriendelijke oplossingen voor de automatisering van CNC-gestuurde draai- en freesmachines. Het bedrijf werd in 2007 opgericht door Helmut De Roovere en Luc De Ceuster en is sindsdien uitgegroeid tot een internationale marktleider. Vandaag heeft RoboJob al meer dan 1.600 robots in binnen- en buitenland geïnstalleerd en begin 2020 opende het bedrijf een Technology Center in Lehrensteinsfeld, Duitsland.