Saïd Al Farisi lanceert loonsecretariaat Payco: “We weten wat ondernemers echt nodig hebben”

MECHELEN, DUFFEL – Nu de coronabarometer op geel staat, mogen netwerkevenementen weer doorgaan. Voor Saïd Al Farisi (39) is dat het ideale moment om zijn nieuw loonsecretariaat voor te stellen. "Mensen hebben nood aan netwerken. Daarom komt de voorstelling van Payco op het ideale moment."

De 39-jarige ondernemer nam afscheid van zijn vaste job als key account manager bij Partena Professional om zijn ondernemersdroom waar te maken. "Nu ervaar ik zelf vanop de eerste rij welke uitdagingen gepaard gaan met het leiden van een bedrijf", vertelt Al Farisi. "En dat zijn er best wel wat. Elke ondernemer is uniek. Met kennis van zaken luistert Payco naar alle vragen waar ondernemers mee zitten en denkt proactief mee. Geen vraag is ons te veel of te moeilijk."

Hulp aan starters en kmo’s

Payco wil vooral start-ups en kmo’s begeleiden zodat ze zich meer op hun kerntaken kunnen focussen. "We weten uit eigen ervaring wat ondernemers echt nodig hebben, en dat is meer dan de afhandeling van administratie", vertelt Al Farisi.

"We gaan voor een complete dienstverlening op maat van het bedrijf van de ondernemer. We nemen niet alleen die stapel ‘paperassen’ uit je handen, we doen alles van A tot Z om de zorgen van een ondernemer weg te nemen. Loon- en personeelsadministratie, ondersteuning van startende werkgevers en begeleiding bij sociale inspectie zijn enkele voorbeelden. Zo houdt die meer tijd over voor wat echt loont. Payco doet de rest."

Wingman

Voor de Duffelaar is persoonlijk contact essentieel. "Bij ons ben je niet zomaar een nummer of een dossier. Je dossierbeheerder is dan ook volledig op de hoogte van jouw zaak. Zo is Payco een echte ‘wingman’ die meeschrijft aan het succes van jouw ondernemersverhaal."

Op donderdag 24 maart wordt Payco officieel voorgesteld aan genodigde ondernemers.