Marry Me Mechelen

Salons Van Dijck en Zo Memento organiseren trouwbeurs in Mechelen: “Focus op lokale leveranciers”

Chloé van Salons Van Dijck en Mira van Zo Memento organiseren op 1 november voor het eerst samen de Marry Me Mechelen beurs. Daar komen verschillende lokale trouwprofessionals onder één dak samen om koppels te helpen hun trouwdag te plannen.

"Eén november is misschien een bijzondere datum, maar iedereen is die dag vrij toch?", lachen Chloé en Mira. Die woensdag organiseren ze samen de trouwbeurs Marry Me Mechelen in Salons Van Dijck in de Fr. De Merodestraat.

"Ons hoofddoel is het creëren van een frisse en vernieuwende trouwbeurs, met een focus op lokale leveranciers", leggen de onderneemsters uit. Zo zullen vaste Mechelse waarden als Awardt, Simple comme bonjour, De rode schaar, Zelfiebox en Bloom and Blossom hun standje opstellen. Ook enkele dj's en muzikanten en cateraars zullen het beste van zichzelf laten zien aan de verloofde koppels die inspiratie komen opdoen.

"Mechelen heeft met zijn getalenteerde en innovatieve leveranciers veel te bieden aan toekomstige bruidsparen", besluit het duo.