nacht van de kmo

San Marco Village ontvangt Nacht van de kmo

Kmo promoties vzw zet op dinsdag 12 maart een nieuwe editie van de Nacht van de kmo op poten. Deze vindt plaats in San Marco Village in Schelle. Met honderden deelnemers is het voor ondernemers een uitgelezen plek om te netwerken.

“Je ontmoet honderden ondernemers en leidinggevenden waarmee je ervaringen kan uitwisselen, aan wie je je bedrijf of je diensten kan voorstellen en je je blikveld kan verruimen. Ik kan mij niet inbeelden dat dit voor niemand belangrijk is”, zegt organisator Freddy Michiels. “Breng dus zeker genoeg naamkaartjes mee”, knipoogt hij.

“Naast hapjes en drankjes krijg je ook een motiverende opleiding in management van business coach Carl Van de Velde. En naar goede traditie van voorgaande jaren wordt ook weer de Kmo Carrièreprijs uitgereikt, aan een bedrijfsleider die het voorbeeld geeft van wat efficiënt ondernemen wil zeggen. De prijs gaat dit jaar naar Magda Verdijck, zaakvoerster van transportbedrijf May Courier International uit Mechelen.”

Momenteel is reeds een 160-tal personen ingeschreven en dagelijks melden nieuwe bedrijven zich aan. De Nacht van de kmo gaat van start om 18 uur. Inschrijven kan via www.denachtvandekmo.be. Leden van de A12 Business Club schrijven zich in via www.a12businessclub.be.