Nieuws Mechelen Schrijnwerk Award voor knappe tafel van jonge ontwerper?

Schrijnwerk Award voor knappe tafel van jonge ontwerper?

Schrijnwerk Award voor knappe tafel van jonge ontwerper?

MECHELEN – In de lijst van 63 genomineerden die kans maken op een Schrijnwerk Award, staat ook Thomas More Mechelen.

Er worden Schrijnwerk Awards toegekend aan creaties in zes categorieën: aluminium, houtbouw, interieurelementen, schrijn- en timmerwerk, totaalinterieur en schoolprojecten.

In deze laatste categorie is ook een project van Thomas More Mechelen genomineerd.

“We  zonden de tafel On_Log van Thomas Jonckers in. Hij studeerde in juni af in de Voortgezette Opleiding Meubelontwerp (VOMO). De tafel was zijn eindwerk”, zegt Leen Creve, verantwoordelijke communicatie van Thomas More Interieur, Design en Architectuur op de Mechelse Campus Lucas Faydherbe.

“On_Log is een schragentafel met een eiken balk die onderaan stabiliteit brengt. De tafel ondersteunt zichzelf, zonder schroeven of verbindingen. Daardoor is ze makkelijk op te bergen – handig voor wie klein woont – en personaliseerbaar.”

De tafel is dit najaar al op verschillende plaatsen te zien geweest: op de expo We are the next generation in Kortrijk, op de stand van Thomas More op BAD (beurs Belgium Art Design) in Gent en deze week nog op de stand van Thomas More op de Meubelbeurs van Brussel.

“We weten dat we met de tafel genomineerd zijn voor de Schrijnwerk Awards, maar meer weten we voorlopig ook niet…”

De awards worden uitgereikt op 21 november.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.