Nieuws Mechelen Senior Consultants Vlaanderen vieren 20ste verjaardag

Senior Consultants Vlaanderen vieren 20ste verjaardag

Senior Consultants Vlaanderen vieren 20ste verjaardag

MECHELEN – Noem het gerust een uniek concept !  Senior Consultants Vlaanderen (SCV) is een vereniging van consultants die met pensioen zijn maar die in hun lange carrière allerlei crisissen en problemen zélf overwonnen hebben. Het zijn allemaal kaderleden, bedrijfsleiders, ondernemers, leidinggevenden en experten. Zij stellen hun inzet, kennis en ervaring kosteloos en belangeloos ter beschikking van ondernemingen in Vlaanderen.

Lockdown, gedwongen sluiting, zwakke business. Maar ook: nieuwe mogelijkheden, onverwachte kansen en straffe uitdagingen. Waar kunnen eenmanszaken, starters, kmo’s en non-profitorganisaties vandaag terecht voor goede raad? Deskundig advies is in deze turbulente tijden meer dan ooit nodig!

De grote troef van SCV is dat de consultants ook werken in teamverband en daardoor thuis zijn in een brede waaier van disciplines. Elke organisatie staat voor uitdagingen, niet alleen voor het algemeen management, maar ook in specifieke vakgebieden. SCV heeft specialisten in administratie, personeelsbeheer, ondernemingsstructuur, veiligheid, promotie, productie, verkoop, marketing, techniek, circulaire economie, digitalisering, innovatie, fiscaliteit en recht.

Op 27 oktober 2020 is Senior Consultants Vlaanderen 20 jaar jong. In twee decennia is SCV uitgegroeid tot een organisatie met 135 leden verspreid over alle Vlaamse provincies en Brussel.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Bornem
Bornem

Syneton overgenomen door Visma

BORNEM – Syneton, de Belgische marktleider op het gebied van kantoorbeheer voor accountants, wordt overgenomen door Visma, Europees leider in… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.