Nieuws Mechelen Sereni start nieuw uitvaartconcept in Mechelen

Sereni start nieuw uitvaartconcept in Mechelen

Sereni start nieuw uitvaartconcept in Mechelen

MECHELEN – Sereni, de overkoepelende organisatie voor verscheidene uitvaartcentra, heeft in Mechelen een nieuwe vestiging geopend. Die bevindt zich in de voormalige Costima-winkel aan de Leuvensesteenweg in Mechelen.

Ervaren uitvaartplanners verenigen zich sinds april 2016 bij Sereni. De organisatie brengt uitvaartondernemingen onder in één netwerk waarbij expertise wordt gedeeld en het bieden van informatie en advies op maat centraal staat. “Die krachtenbundeling kadert in een modernere aanpak. Eentje die resulteert in meer tijd voor de essentie”, aldus Thomas Heiremans, regiodirecteur Vlaanderen van Sereni.

De Kapel van De Goede Herder

Ook in Mechelen is Sereni vanaf nu actief. “Mechelen was nog een blinde vlek in ons netwerk. Die vullen wij nu in met De Kapel. We hebben de intentie om hier verder te groeien. Zo willen we nog meer fixeren op en investeren in deze regio”, zegt Thomas Heiremans. “We brengen hier een nieuw uitvaartconcept. De bedoeling is om families zo beter te ontvangen, er een professionelere beleving rond te maken en ook het drukwerk op een andere manier uit te voeren zodat ook dit warmer oogt.”

De nieuwe vestiging is een weerspiegeling van die vernieuwende aanpak. De voormalige Costima-winkel werd volledig gerenoveerd en omgebouwd tot een hedendaagse, polyvalente uitvaartaula. “Daar bevindt zich een winkel, een locatie om de uitvaart te bespreken, de uitvaart te houden en ook een afscheidsmoment te organiseren. De ruimte kan dus heel dynamisch worden ingezet.”

Benno en Arlette Van Camp uit Hever, Bert en Anne-Mie Gooris uit Boortmeerbeek en de zussen Chris en Viviane Feyaerts uit Haacht zijn de gevestigde uitvaartondernemers die vanuit Mechelen actief zullen zijn. Ook Dieter Dijck versterkt het Mechelse team. Hij vervult de functie van uitvaartplanner en zal meer en meer het gezicht worden van De Kapel.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.