PUURS – Speciaal voor de spektakel-musical 40-45 creëert topchef Sergio Herman een nieuwe gastronomische ervaring. Samen met bezieler Gert Verhulst opent hij vanaf 7 oktober 2018 de Churchill Club, een tijdelijk exclusief restaurant in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs.
De Churchill Club wordt de ultieme VIP formule van de nieuwe musical 40-45, en tilt de beleving ook op culinair vlak naar het hoogste niveau. Men geniet er van een bijzonder welkom, beleeft de voorstelling vanop de eerste rijen en geniet voor en na de musical van het beste wat Sergio Herman te bieden heeft. In samenwerking met Mastermeubel, Maes Inox, Belgocatering en Accessori wordt een lounge en restaurant gecreeërd in de look en feel van de jaren 40.
In de Churchill Club willen Sergio Herman en Gert Verhulst eer betonen aan Winston Churchill, de Britse eerste minister die goed wist hoe belangrijk de culinaire omkadering was bij politieke en diplomatieke onderhandelingen. De Churchill Club is ook vernoemd naar de acht piepjonge Deense studenten die, met hun gelijknamige verzetsgroep, ten noorden van Jutland vijfentwintig sabotagedaden uitvoerden tegen de Duitse bezetter.
Passie
Met die eigenzinnige, onvervaarde lefgozers identificeert Sergio Herman zich graag. “Werken met gepassioneerde mensen is wat ik het liefste doe. Ik ben dan ook erg blij dat Gert Verhulst me gevraagd heeft om in dit unieke project te stappen. De passie spat ervan af! Diezelfde passie zal je ook proeven in de gerechten die ik speciaal voor onze gasten minutieus zal samenstellen”, belooft de sterrenchef.
Ook Gert Verhulst is uiteraard opgetogen met de samenwerking. “Op alle vlakken gaat Studio 100 met de spektakel-musical 40-45 weer een stapje verder. Het technisch concept, inclusief rijdende tribunes en hoofdtelefoons, is een absolute wereldprimeur. Ook op gastronomisch vlak en in VIP-beleving willen we het allerhoogste niveau doortrekken. Ik ben heel trots dat Sergio mee zijn schouders onder dit mooie project wil zetten. Hij behoort immers tot de absolute top in zijn vak. Het wordt een unieke ervaring.”