Sharp Energie webshop

Sharp opent eigen webshop

Elektronicaproducent Sharp uit Mechelen heeft de Sharp Energy Shop gelanceerd. Dat is het eerste online verkooppunt voor haar assortiment energieoplossingen. Installateurs en distributeurs kunnen hierdoor onder meer PV-panelen en batterij-oplossingen rechtstreeks bestellen bij de producent.

Met het nieuwe digitale platform speelt Sharp in op de toenemende behoefte van zakelijke klanten aan online verkooppunten, die over dezelfde gebruiksvriendelijkheid beschikken als consumentenwebshops. “Via de Sharp Energy Shop hebben klanten de keuze uit het volledige assortiment energieoplossingen van Sharp”, zegt Baudik de Vries, Country Manager Sharp Solar Benelux. “Door de producten rechtstreeks bij Sharp te bestellen, zijn deze in negen van de tien gevallen direct leverbaar. Bovendien levert een bestelling in de webshop meestal prijsvoordeel op, omdat de prijs wordt gebaseerd op het aantal bestelde producten.” Via de Sharp Energy Shop, dat ook de bestelgeschiedenis bijhoudt, kunnen klanten rechtstreeks contact opnemen met het serviceteam voor na verkoopondersteuning en aanvullende productinformatie.

Sharp is een toonaangevende producent van fotovoltaïsche technologie, met meer dan vijftig jaar ervaring. “Als producent van elektronica is Sharp zich als geen ander bewust van haar verantwoordelijkheid voor en het belang van het ontwikkelen van duurzame energiebronnen.” Sharp stelt in Europa 2.150 mensen tewerk in 4 productie en R&D vestigingen en 17 verkoopvestigingen.