Infinity Fashion Willebroek Foto: Ward Bosmans

Sindi verhuist kledingzaak Infinity Fashion in het centrum van Willebroek

Infinity Fashion heeft het voorbije weekend zijn intrek genomen in een nieuw pand in de August Van Landeghemstraat in hartje Willebroek. Zaakvoerster Sindi Teugels verhuist haar zaak van een pand even verderop in dezelfde straat. “De winkeloppervlakte is hier 250 m², in de vorige winkel slechts 50 m².”

Voor Sindi Teugels begon het in 2017 allemaal in haar veranda. Na een jaar opende ze een winkel in de August Van Landeghemstraat. “Ondertussen barstte de winkel uit zijn voegen en dus gingen mijn man Wim en ik op zoek naar een groter pand. Dat vonden we slechts enkele huizen verderop. Waar vroeger het bekende café Het Vervolg was, openden we dit weekend ‘het vervolg’ van Infinity Fashion. Ik doe dit nu vier jaar en na een jaar merkte ik al dat de vorige winkel te klein was om een uitgebreide collectie aan te bieden. Ik kreeg regelmatig de vraag naar grote maten en naar mannen- en kinderkleding. Dat zijn allemaal dingen die we in deze nieuwe winkel wel aanbieden. Kleding voor het hele gezin, alles onder één dak.”

Sindi hoopt dat ze met het vernieuwde aanbod en de grotere winkel een antwoord kan bieden op de winkels in de grootsteden. “Er wonen 28.000 mensen in Willebroek. Er is dus potentieel genoeg. Bovendien hebben we met onze oppervlakte van 250 m² de grootste kledingwinkel die er ooit was in Willebroek. We behouden wel onze service aan de klanten. Dat wil zeggen dat we persoonlijk advies willen geven en de mensen helpen om de juiste kleding te kiezen.”

Leven in winkelstraat

Tot nu toe baatte Sindi de winkel alleen uit met de hulp van stagiairs, maar met de nieuwe Infinity Fashion komt daar verandering in en zullen er een viertal mensen aan de slag zijn. Voorbije zaterdag opende de nieuwe winkel zijn deuren voor het grote publiek en de dag nadien volgde er meteen een eerste zondagopening. “Dat is iets wat we voortaan elke tweede zondag van de maand willen doen”, zegt Wim Jacobs, de partner van Sindi, en tevens voorzitter van handelaarsvereniging Willebroek Winkelhart. “We willen op dat vlak een beetje een voortrekkersrol spelen en hopen dat misschien nog andere Willebroekse zaken dat voorbeeld zullen volgen. Zo kunnen we misschien wat nieuw leven brengen in deze winkelstraat.”

Infinity Fashion in de August Van Landeghemstraat is open van dinsdag tot en met zaterdag van 10 tot 18u. Elke tweede zondag van de maand zal de winkel geopend zijn van 10 tot 16u.