Nieuws Mechelen Sint-Katelijne-Waver telt dit jaar al 15 nieuwe handelszaken

Sint-Katelijne-Waver telt dit jaar al 15 nieuwe handelszaken

Sint-Katelijne-Waver telt dit jaar al 15 nieuwe handelszaken

SKWinkelSinds de start van de vzw Winkelpromotie Sint-Katelijne-Waver, beter bekend onder de benaming SKWinkel, heeft de gemeente al 15 nieuwe handelszaken aangetrokken. Elf van hen zijn al geopend en de komende dagen en weken verwelkomt Sint-Katelijne-Waver nog enkele nieuwe handelaars.

In het najaar van 2015 werd ging SKWinkel van start met als doel het lokale handelsgebeuren te versterken en te ondersteunen. Hiervoor worden tal van initiatieven genomen. Ook startende ondernemers krijgen daarbij een duwtje in de rug. “Dat de gemeente Sint-Katelijne-Waver een attractieve gemeente is waar startende ondernemers brood in zien, hoeft inmiddels geen verder betoog”, aldus centrummanager Joeri Schepens. Getuige de vele handelaars die de afgelopen maanden de deuren hebben geopend, zijn daarvan het beste bewijs.”

Sint-Katelijne-Waver verwelkomt de komende dagen en weken nog vier nieuwe handelszaken. Vrijdag Bistro Olivia en Slagerij Dirk en Anja de deuren. Volgende week is het de beurt aan koffie- en lunchbar Jolily. Tot slot betekent de start van het nieuwe schooljaar op 1 september ook de start van snoepwinkel Het Zoete Waver.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.