Nieuws Mechelen SipWell schenkt 4.500 koffies aan Huize Nazareth in Lier en Sint-Elisabeth in Sint-Katelijne-Waver

SipWell schenkt 4.500 koffies aan Huize Nazareth in Lier en Sint-Elisabeth in Sint-Katelijne-Waver

SipWell schenkt 4.500 koffies aan Huize Nazareth in Lier en Sint-Elisabeth in Sint-Katelijne-Waver

LONDERZEEL/LIER/SINT-KATELIJNE-WAVER SipWell, de Belgische marktleider in waterkoelers, schenkt deze week aan zes lokale woonzorgcentra in totaal meer dan 25.000 koffies. Met deze actie wil SipWell de sector die het momenteel hard te verduren heeft, een warm hart toedragen. Twee van die zorgcentra zijn Huize Nazareth uit Lier en Sint-Elisabeth uit Sint-Katelijne-Waver.

De coronacrisis houdt ons land in een greep en vooral ouderen blijken een risicogroep te zijn. De Vlaamse overheid werkt nu in allerijl aan een actieplan voor de woonzorgcentra. Om het personeel en de bewoners van deze centra een hart onder de riem te steken, heeft waterproducent SipWell besloten om enkele lokale woonzorgcentra die tevens klant zijn materieel te ondersteunen. Het gaat onder andere over de woonzorgcentra Huize Nazareth (Lier) en Sint-Elisabeth (Sint-Katelijne-Waver).

25.000 koffies
Concreet zal SipWell onder deze zes woonzorgcentra Belmio-koffiecapsules, hun koffiehuismerk en tevens zusteronderneming van SipWell, verdelen samen met enkele Nespresso compatibele koffiemachines. In totaal is deze schenking goed voor zo’n 25.000 tasjes koffie.
Door de lockdownmaatregelen en door de hogere kans op besmetting met het Covid-19 virus bij ouderen, is het nu een zeer moeilijke periode voor zowel personeel als bewoners van zorgcentra”, zegt Peter Henderickx, General Manager van SipWell. “Met deze schenking willen wij ons steentje bijdragen en hopen we met deze koffies de situatie wat te kunnen verzachten. Zeker voor de oudere bevolking is op tijd én voldoende drinken immers cruciaal. Een heerlijke tas koffie kan een aangename afwisseling zijn met een glas water. En voor de verzorgers kan een tas koffie tijdens een pauze ideaal zijn om de batterijen wat op te laden.

Tour & Taxis
Het is niet het eerste initiatief dat SipWell in deze coronacrisis neemt. Eerder stelde SipWell 30 waterkoelers en 240 flessen van 18,9L of meer dan 4500 liter water gratis ter beschikking aan het triage- en opvangcentrum dat Artsen Zonder Grenzen in de expohallen van Tour & Taxis (Brussel) heeft opgericht voor daklozen en migranten die symptomen van Covid-19 vertonen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Dossier

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Dossier

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.