Nieuws Mechelen Sodexo neemt Xpenditure over

Sodexo neemt Xpenditure over

Sodexo neemt Xpenditure over

Sodexo, wereldleider van Quality of Life Services en bij ons vooral bekend van de maaltijdcheques en dienstencheques, gaat een partnership aan met twee innovatieve scale-up bedrijven, Xpenditure uit Mechelen en iAlbatros.

Door de complementaire sterke punten te gebruiken van iAlbatros, een specialist op het gebied van reisboekingen, en Xpenditure, een papierloos uitgavenbeheersysteem, bouwt Sodexo zijn positie in de groeiende reis- en uitgavenmarkt verder uit. Dankzij de gebruiksvriendelijke mobiele platformen kunnen bedrijven hun reisuitgaven beter opvolgen en de gebruikerservaring van zakenreizigers verhogen.

Denis Machuel, Global CEO, Sodexo Benefits & Rewards Services: “Meer dan eens kloppen cliënten bij ons aan voor geïntegreerde oplossingen, zodat zij hun werk efficiënter kunnen doen en betere ervaringen kunnen bieden aan hun medewerkers. Xpenditure en iAlbatros bieden net die technologisch geavanceerde, gebruiksvriendelijke systemen voor zakenreizigers om hun algemene reiservaring te verbeteren. We kijken uit naar de samenwerking met de team van Xpenditure en iAlbatros die ons met hun expertise en innovatieve mindset helpen met het versterken van het aanbod voor onze klanten.”

Boris Bogaert, CEO van Xpenditure: “We zijn blij met de samenwerking met Sodexo. We delen immers dezelfde visie dat diensten voor reis- en uitgavenmanagement aangestuurd moeten worden door de medewerkers. Deze ontwikkeling geeft ons de kans om een wereldwijde speler te worden in dit bedrijfssegment.”

Xpenditure automatiseert en stroomlijnt uitgaven voor bedrijfsprocessen voor snelgroeiende bedrijven en ondernemingen. Hun mobiele en webapplicatie transformeert het verouderde onkostendeclaratieproces door werknemers in staat te stellen hun uitgaven waar dan ook in real-time te beheren. Hun krachtige papierloze automatisering stimuleert de productiviteit van de medewerkers en elimineert de verborgen kosten die geassocieerd zijn met de verouderde systemen. Het bedrijf dat actief is in 60 landen heeft zijn hoofdkantoor in Mechelen en bijkomende kantoren in Amsterdam, Londen, New York en Sao Paulo.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.