Nieuws Mechelen Soeprème verhuist naar Niel

Soeprème verhuist naar Niel

Soeprème verhuist naar Niel

Niel – De ambachtelijke soepmakers van Soeprème zijn van industrieterrein Hoek 76 in Boom verhuisd naar Niel. Ze richten zich nu uitsluitend tot bedrijven.

Soeprème, ontstaan uit de wedstrijd Startup@campus, is gecreëerd door Tijs Callaerts en Joren Declerck die hun klanten dagelijks verse soep en quiche aanbieden.

De soepmeesters gingen van start op Hoek 76 in Boom, maar zagen zich al snel genoodzaakt uit te kijken naar een groter hoofdkwartier. Hun nieuwe ambachtelijke soepfabriek bevindt zich in het hartje van de Rupelstreek in Niel.

“Voor mij was het duidelijk dat Soeprème de eerste jaren goed en wel was doorgekomen. Een eigen magazijnruimte met keuken en bureau was de volgende stap die Soeprème moest nemen om te groeien”, zegt Tijs Callaerts. “Ik ging op zoek naar nieuwbouw magazijnunits en stootte op het project in Niel. Door de goede ligging en nette afwerking leek mij het een rendabele investering. Toen ik groen licht kreeg voor een financiering, was het slechts een kwestie van tijd.”

Bedrijven

Vroeger was er ook verkoop aan particulieren, maar Soeprème heeft zich sinds kort volledig toegelegd op levering van verse soepen en fruitmanden aan bedrijven. “We zijn met onze verkooppunten gestopt omdat het aantal professionele klanten bleef groeien en die voor meer rendabiliteit op lange termijn zorgen. Ons particulier aanbod is dus zeer beperkt. Naast dagelijkse leveringen bieden we ook vele cateringmogelijkheden met onze foodtruck Soeprème Classic. Hier kunnen bedrijven of particulieren hun gasten laten smullen van Vlaamse klassiekers, zoals stoofvlees, vol-au-vent en krieken met balletjes,”

Soeprème wil zich onderscheiden met dagverse soepen van topkwaliteit voor een goede prijs. “En we durven ook al eens een iets specialer gamma aanbieden, met bijvoorbeeld onze komkommer-avocado-limoensoep.”

 

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.