LAGOfamilie

S&R De Waterperels verandert in LAGO

LIER – De zes S&R-zwemparadijzen, waaronder eentje in Lier, gaan voortaan door het leven als LAGO. Die naam zou beter overeenkomen met waar het bedrijf voor staat: avontuur en waterbeleving in een warme omgeving.

Vorig jaar werd er nog flink geïnvesteerd in tal van uitbreidingen in de zwemparadijzen van Lier, Brugge en Gent. Zo kreeg Lier De Waterperels er een buitenaanbod van 1.350 vierkante meter en een bandenglijbaan met effecten bij. Door deze investeringen beschikt elk LAGO-zwemparadijs in 2018 over een zeer ruim recreatief aanbod met eigen lokale, unieke accenten.

Veiligheid

LAGO blijft ook oog hebben voor een veiligere zwemomgeving voor de bezoekers. Zo werden er al in vijf van de zes zwemparadijzen enkele AngelEye-drenkelingendetectiesystemen geïnstalleerd. Het zwemparadijs van Pelt volgt later dit jaar.

“Camera’s in het bad detecteren wanneer iemand meer dan 20 seconden stil blijft liggen en zenden deze boodschap door naar de smartwatch van onze redders”, zegt Diether Thielemans, algemeen directeur van LAGO. “Dit systeem is een bijkomende tool om te streven naar een nóg veiligere zwemomgeving voor onze bezoekers.”

Naast Lier heeft LAGO ook zwemparadijzen in Beveren, Brugge, Gent, Bergen en Pelt. Met de komende vestiging in Kortrijk en een zwembad-, wellness- en fitnessclub in Zwevegem blijft LAGO bovendien groeien.