Nieuws Mechelen Stad Lier waarschuwt ondernemers voor oplichters met online stadsplan

Stad Lier waarschuwt ondernemers voor oplichters met online stadsplan

Stad Lier waarschuwt ondernemers voor oplichters met online stadsplan

LIER – De Stad Lier waarschuwt voor oplichters die aan het werk zijn in de omgeving. De oplichters bellen bedrijven in de regio op onder de naam ‘stad Lier’. Ze zouden zogezegd je bedrijfsgegevens publiceren op een stadsplan en dit tegen betaling. Daarvoor moet je een contract ondertekenen. Dit is echter geen actie van de Stad Lier.

Het gaat om de onderneming ‘Media Service 24’. Op de website van www.economie.fgov.be staat het bedrijf al in een lijst van verdachte maatschappijen.

Kreeg je al een voorstel om je adresgegevens te controleren in een stadsplan of beroepengids? Heb je onlangs een factuur gekregen met het voorstel domeinnamen voor je activiteit terug te kopen? Heb je bezoek of telefoon gekregen van een ronselaar die je voorstelde om reclame te maken in een regionaal blad? Onderteken niets, betaal niets! Lees zeker de kleine lettertjes en wees op je hoede voor warrige informatie en e-mails met schrijffouten. Als je twijfelt, onderteken dan niets.

Werd je toch het slachtoffer van bedrog? Dan kan je dit laten weten via dit meldpunt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Sint-Katelijne-Waver
Sint-Katelijne-Waver

Maanhoevebad zoekt uitbater

SINT-KATELIJNE-WAVER - Het gemeentebestuur van Sint-Katelijne-Waver is op zoek naar een uitbater voor het Maanhoevebad en de bijhorende cafetaria. Het… Lees meer