Nieuws Mechelen Stadsgolf voor lekkerbekken

Stadsgolf voor lekkerbekken

Stadsgolf voor lekkerbekken

City Golf heeft een nieuwe variant ontwikkeld van stadsgolf. Na de klassieke versie, City Beer Golf, Picknick City Golf en Beer City Golf Chocolate Pairing, kan je nu in Lier deelnemen aan twee varianten van het nieuwe Culi Golf, ofwel stadsgolf voor liefhebbers van lokaal lekkers.

Met de Culi Golf wil City Golf inspelen op de hedendaagse trends op culinair vlak, waarbij streekgerechten en -producten de hoofdrol spelen.

Bij Culi Golf Pallieter spelen de deelnemers zes holes en proeven ze culinaire specialiteiten op vier locaties in het centrum: een kaasplankje met ambachtelijke kaas bij Harvey & Hayes, een Liers Vlaaike bij Bakkerij Hendrickx, een Lierse praline in de Snoepdoos en een Strooien Hoed, het Lierse bier van Bierke Plezierke, in café In de Gloria. Deze variant van Culi Golf duurt drie uur en kan worden geboekt vanaf vanaf 10 personen. Het programma kan eventueel worden aangevuld met een kop soep in Ta Soupe.

De tweede variant van de nieuwe formule is Culi Golf Sweet Chocolate. Daarmee wordt gemikt op een doelgroep van jonge, hippe dames. De tour met zes holes start op de Grote Markt en loopt langs drie Lierse zaken waar bereidingen met chocolade kunnen worden geproefd.

Koffiebar Feliks serveert Smartie Pants, een warme chocolademelk met witte of pure chocolade afgewerkt met slagroom en smarties. Bij Barraf proeven de deelnemers cupcakes en Brood en Bloemen presenteert een chocoladefondue met stukjes fruit en ambachtelijke chocolade. Ook deze Culi Golf duurt drie uur en kan worden geboekt vanaf tien personen.

Golfervaring is niet nodig: bij de start geeft een coach geeft een korte golfinitiatie. Hij begeleidt de spelers tijdens heel de activiteit. De diverse formules van City Golf zijn erg in trek als teambuildingactiviteit.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.