Nieuws Mechelen Stanley Black & Decker Belgium schenkt 10.000 euro aan goed doel

Stanley Black & Decker Belgium schenkt 10.000 euro aan goed doel

Stanley Black & Decker Belgium schenkt 10.000 euro aan goed doel

Het eerste wielerevenement van Stanley Black & Decker Belgium, dat een kantoor in Mechelen heeft, is achter de rug. In totaal hebben 32 sportievelingen met succes de iconische Luik-Bastenaken-Luik uitgereden. “De sportieve dag heeft een mooi bedrag van 10.000 euro opgebracht, dat we aan Make a Wish hebben gedoneerd”, aldus Dominique Debie van Stanley Security Belgium.

Op het gelijkvloerse kantoor in Mechelen-Zuid werkt de tools business van het bedrijf, met Stanley, Facom, Black & Decker en DeWalt, terwijl Stanley Security op de eerste verdieping zit. “Opdat de medewerkers elkaar beter zouden leren kennen, gingen we op zoek naar een leuke uitdaging buiten de werkuren. Dagelijks zien wij meer en meer koersfietsen op de parking staan. Vandaar kwam ook het idee om iets sportiefs te organiseren”, legt Dominique Debie uit.

Ook medewerkers van het repair center in Boortmeerbeek, collega’s van het distributiecentrum in Tessenderlo en een aantal mensen van het hoofdkantoor in Diegem reden mee. “De laatste maanden hebben we getraind, gefietst, gezweet en ons absolute best gedaan om de vier heuvels in de Ardennen te trotseren, en op die manier zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel”, vertelt Hessel Abrahamse, HR-manager Stanley Black & Decker GTS Benelux.

Het totale bedrag werd overhandigd aan Make a Wish, een organisatie die zich inzet om de hartenwensen en dromen van kinderen met een levensbedreigende ziekte te verwezenlijken. “We zijn op zoek gegaan naar een lokaal goed doel. Als Amerikaanse firma moest het ook eentje zijn dat in de Verenigde Staten gekend was, zeker omdat Stanley Black & Decker USA het ingezamelde bedrag zou verdubbelen. Zo zijn we bij Make a Wish terechtgekomen”, besluit Dominique Debie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.