copandi

Starter van de Week: Copandi Vastgoed zet sterk in op digitale marketing

MECHELEN - De Dijlestad is een vastgoedkantoor rijker. Wim Verhaegen en Duncan Van Reck, zaakvoerders van Copandi Vastgoed, willen vooral inzetten op digitale marketing en online aanwezigheid van de panden die hen worden toevertrouwd.

Duncan Van Reck en Wim Verhaegen, de drijvende krachten achter Copandi Vastgoed, zijn al jarenlang actief in de traditionele vastgoedmarkt. "Maar we vonden dat het tijd was voor een nieuwe en frisse wind in de sector. Daarom zijn we in Mechelen van start gegaan met Copandi Vastgoed."

Beide zaakvoerders zijn ervan overtuigd dat een professionele begeleiding essentieel is bij de verkoop van een pand. "Een professionele vastgoedmakelaar biedt tal van voordelen en bespaart een verkoper veel kopzorgen. Toch is het maar al te vaak zo dat een verkoper bij een succesvolle verkoop nog een keer belasting betaalt op het pand, ditmaal in de vorm van een hoge commissie aan een vastgoedmakelaar. Dat moet anders kunnen."

Keuze

Copandi Vastgoed biedt de verkoper van een pand de keuze, rekening houdend met wat hij/zij belangrijk vindt. "Wenst u graag zelf uw woning te verkopen maar met een professionele ondersteuning van een erkende vastgoedmakelaar? Dat kan. U betaalt ons dan slechts een vast bedrag wanneer u de woning zelf heeft verkocht. U kunt ook de verkoop volledig uit handen geven en door ons laten uitvoeren. We zijn erkende BIV -makelaars en maken van elke verkoop een succes."

Wim en Duncan zien het als hun missie om panden snel en efficiënt te verkopen voor een eerlijke vaste prijs, want ze vinden dat een eigenaar het grootste voordeel moet halen uit de verkoop. Copandi Vastgoed beperkt zich niet enkel tot Mechelen. "Onze dienstverlening is zo digitaal gericht dat iedere verkoper van een woning op ons een beroep kan doen, ongeacht de locatie van de woning. We onderscheiden ons net van de traditionele makelaardij door zeer sterk in te zetten op de digitale marketing en online aanwezigheid van een pand."

Meer interessante starters vindt u op onze overzichtspagina.