Nieuws Mechelen Starter van de week: Cre@ctiv zet groei in Mechelen verder

Starter van de week: Cre@ctiv zet groei in Mechelen verder

Starter van de week: Cre@ctiv zet groei in Mechelen verder

In november streek digitaal bureau Cre@ctiv neer in Mechelen. Het betekent voor zaakvoerster Elien Defraeije de start van een verdere groei. Haar bureau is gespecialiseerd in de digitale marketing voor kmo’s en zelfstandigen. “We focussen niet echt op de multinationals, maar eerder op de kleinere zaken, zoals bijvoorbeeld ook de bakker op de hoek”, zegt Elien Defraeije, die de zaak een jaar eerder alleen oprichtte.

De verhuis van Cre@ctiv naar Mechelen kwam er nadat Elien Defraeije ook zelf naar de Dijlestad was verhuisd. “Ik heb in het begin nog een tijdje naar Leuven gependeld, maar dat was niet vol te houden. Ik heb nu in Mechelen een kantoor gekocht waar we met vier zitten, maar er is ruim plaats voor onze groei.” De verhuis heeft voor Cre@ctiv nog andere voordelen. “De Leuvense bedrijven kennen ons al en maken mond-tot-mondreclame”, vertelt Elien. “Terwijl we onszelf nu perfect kunnen profileren in de Mechelse regio.”

De naam Cre@ctiv is er niet toevallig gekomen, maar kent een rijke geschiedenis. “Mijn opa en mama hebben voor hun zaak in het verleden dezelfde naam gebruikt”, vertelt Elien Defraeije. “Mijn opa deed in de jaren ’80 telemarketing, terwijl mijn mama onder dezelfde naam personal marketing verzorgde. Toen zij in 2010 stopte, was die naam opnieuw beschikbaar. Ik was dus blij dat ik bij de opstart van mijn eigen zaak diezelfde naam kon gebruiken.”

Alles gaat sinds vorig jaar in een sneltempo en dat had Elien Defraeije niet verwacht. Cre@ctiv werd toen door Unizo verkozen tot beloftevolle kmo-laureaat van Vlaams-Brabant. “Ik heb momenteel drie mensen in dienst, maar we hebben ook nog twee openstaande vacatures”, vertelt Elien. “Eigenlijk was de ambitie niet om te groeien, maar dat is vanzelf gegaan. Ik ben vooral op zoek naar een projectmanager, aangezien ik niet meer alle projecten zelf kan opvolgen en dat ook niet de taak is van onze developers.”

Meer informatie over starters uit de regio vindt u op onze overzichtspagina.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.