Pasta Small

Starter van de week: Daily pasta

DUFFEL - MECHELEN – In de Katelijnestraat 68 in Mechelen, opende Chahid El Khayari (24) vorige week zijn nieuwe pastabar: Daily Pasta. Voor Chahid is het zijn eerste stap als ondernemer.

Door de coronamaatregelen kan je er voorlopig nog niet ter plaatse van je pasta genieten. Take-away kan uiteraard wel. Op het menu staan naast de traditionele spaghetti ook penne en spirelli. Die kan je bestellen met een van de twaalf sauzen op de kaart en met eventuele extra’s.

Chahid is afkomstig uit Duffel en volgde een opleiding horeca aan het Busleyden Atheneum in Mechelen. Daarna liep hij stage in een aantal Mechelse horecazaken. Van bij het begin droomde hij ervan een eigen pastabar te openen. Dat is nu dus een realiteit. De keuze voor het pand in de Katelijnestraat was naar eigen zeggen, een bewuste keuze. Hij verbouwde de zaak helemaal zelf. “Ik had eerlijk gezegd nergens anders mijn eerste zaak willen openen. Ik ben in de buurt opgegroeid, ik heb hier school gelopen en ik heb hier nog veel vrienden”, zegt Chahid aan de Gazet van Antwerpen.

Voor een beker pasta betaal je tussen de 5,50 euro en 9,50 euro. Daily Pasta is elke dag open van 17 tot 22u zolang de coronamaatregelen voor de horeca van kracht zijn.