Nieuws Mechelen Starter van de week: Nick&Ik

Starter van de week: Nick&Ik

Starter van de week: Nick&Ik

DUFFEL – Nick Laenens uit Duffel is pas 23 jaar en toch startte hij op 19 februari al zijn tweede zaak op. Met Nick&Ik biedt de jonge ondernemer een alternatief aan voor de vastgoedmakelaars en helpt hij particulieren die zelf hun huis willen verkopen.

“Ik ben geen vastgoedmakelaar en dus zijn de diensten die ik aanbiedt ook niet wat je van een vastgoedmakelaar verwacht. Wat wij doen is marketingdiensten aanbieden die particulieren moeten helpen om de geschikte kandidaat te vinden om hun huis te kopen”, legt Nick Laenens uit.

Nick&Ik zal bijvoorbeeld het aangeboden pand op websites plaatsen, ze voorzien een verkoopsbord aan het pand of ze lanceren een Facebook of Instagramcampagne voor de woning. “Wij willen de verkoper volledig ontzorgen. Daarom zorgen we bijvoorbeeld ook voor alle nodige attesten. Het enige wat de verkopers nog zelf moeten doen is de geïnteresseerden rondleiden en onderhandelen over de prijs. We voorzien zelfs een telefoonservice zodat de verkoper zijn telefoonnummer niet meer op het verkoopsbord of op het internet moet zetten en alle telefoontjes bij ons terecht komen. Zo kunnen we de potentiële koper vooral ook al screenen. Daarna geven we de contactgegevens door aan de verkopen en handelt die de zaken verder af. Met die telefoonservice zijn wij, voor zover ik weet, uniek in België.”

Voorlopig runt Nick Laenens zijn nieuwe zaak alleen. “Het is de bedoeling om te straten in de provincie Antwerpen.”

www.nickenik.be

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Bonheiden, Mechelen
Bonheiden

Boek jouw roadtrip langs 10 interieurzaken

PUTTE – SINT-KATELIJNE-WAVER – BONHEIDEN - MECHELEN – WILLEBROEK – Tien interieurbedrijven uit onze regio organiseren samen een ‘Interieur Roadtrip’.… Lees meer

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.