Nieuws Mechelen Starter van de week: Sneak verkoopt sneakers met een drankje

Starter van de week: Sneak verkoopt sneakers met een drankje

Starter van de week: Sneak verkoopt sneakers met een drankje

MECHELEN – Vaarwel verzekeringssector en hallo retail. Dat moet Ken Merckx gedacht hebben. Na meer dan 10 jaar voor verzekeringsmaatschappijen te hebben gewerkt, bleef de droom om zelf een zaak te beginnen overeind. Sneak bevindt zich sinds kort in de Mechelse Adegemstraat.

De slagzin van Sneak luidt Sneakers in a bar en dat vat het concept perfect samen. Klanten kunnen er voor sneakers terecht in een gezellige en ongedwongen omgeving van een bar. “Zeg nu zelf. Een paar schoenen kopen, is veel rustgevender met een warm of fris drankje erbij. Maar het is ook een win-winsituatie wanneer iemand met een niet al te enthousiaste partner komt winkelen. Die kan jou nog steeds vergezellen, maar met een kop koffie en een stuk taart in de hand”, verduidelijkt Ken Merckx.

Uitgebalanceerd aanbod

Sneak past het principe van curated retail toe. “Het aanbod van sneakers is zo groot dat heel wat mensen het bos door de bomen niet meer zien. Daarom gaan we de keuzeverlamming bij onze klanten tegen aan de hand van een eigenzinnige selectie door mezelf”, vertelt Ken Merckx. “We verkopen geen enkele schoen waar we zelf niet volledig achter staan.” Samen met een gerenommeerde modejournaliste maakt Sneak elk seizoen die selectie. Er wordt dan bewust voor een beperkt aantal labels gekozen die wel de laatste trends volgen en tegelijk tijdloos zijn.

“Ik hoop dat we in de toekomst onze collectie beetje bij beetje kunnen uitbreiden en zo een vaste waarde worden in het centrum van Mechelen. Mensen moeten weten dat ze bij ons terechtkunnen voor de laatste sneakersmode of om gewoon iets lekker te komen drinken.”

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.